Олакшице, попусти и стипендије

У

складу са својом образовном мисијом, путем различитих олакшица, попуста и стипендија, Колеџ омогућава да студиј буде доступан свима које занимају области које се изучавају на нашим студијским програмима.

  • Плаћање школарине у ратама

Сви студенти могу плаћати школарину у пет семестралних рата, односно у десет рата за школску годину без додатних накнада.

Захтјев се подноси у академској служби у току рока за упис на студиј, гдје се могу добити и остале информације о плаћању школарине у ратама.

  • Подршка 100%

Студентима који привремено остану без средстава, наша подршка 100% омогућава да наставе и заврше студиј. У случају финансијских потешкоћа, зависно од услова које испуњавају, студенти могу одгодити плаћање школарине до 12 мјесеци, плаћати школарину у мањим ратама, или узети мирујући статус. За подношење захтјева и кориштење подршке 100% не плаћају се никакве накнаде и камате.

Једна рата годишње школарине за студенте који испуњавају услове за подршку 100% може да износи 235 или 117,5 КМ.

Подршка 100% свим студентима Комуниколошког колеџа омогућава безбрижнији студиј .

Бесплатан студиј за све одличне ученике

Сви матуранти који су завршили сва четири разреда средње школе одличним успјехом могу бесплатно уписати и похађати прву годину редовног студија на Колеџу. Поред тога, бесплатан студиј можете имати и до краја школовања ако наставите бити одлични.

На Комуниколошком колеџу у Бањалуци се заиста исплати бити одличан!