Наши дипломци у иностранству

Н

аши студенти и дипломци у току студија, или након завршетка студија на Колеџу, уписују и завршавају семестре или цјелокупне постдипломске студије широм свијета. Предмети, оцјене и дипломе које су похађали и стекли на Колеџу цијене се и признају у САД, Великој Британији, Аустралији и другдје. Наравно, студиј на Колеџу их добро припрема и за посао у иностранству. Представљамо вам неке такве студенте.

Маја Арсић

Маја Арсић

Маја Арсић је дипломирала на смјеру комуникологије на Комуниколошком факултету у Бањалуци. Убрзо након завршетка студија запослила се у Уникредит банци у Бањалуци. Након неколико година је напредовала до функције сараднице за кадровске послове у овој банци у Болоњи у Италији, а затим до водитељке за обуку запослених у истој банци у Минхену у Њемачкој.

Ивана Леви

Ивана Леви

Ивана Леви је четврту годину студија похађала на Универзитету у Мисисипију, САД, а дипломирала на Комуниколошком факултету у Бањалуци. Ивана Леви је радила за Владу РС, била је амбасадорка БиХ у Израелу, а сада је савјетница предсједника Владе РС за међународне односе.

„Када сам отишла на Универзитет у Мисисипију, изненадила сам се да ми је тамо на студију комуникологије све било познато. Радили су оно што смо и ми радили, у све сам била упућена и могла сам лако да похађам све предмете. Наравно, тамо су ми признали све што сам похађала на Комуниколошком. Кад сам се вратила на Комуниколошки, исто тако, сви предмети које сам положила на Универзитету у Мисисипију били су ми признати!“

Данијела Лукић

Данијела Лукић

Данијела Лукић је дипломирала комуникологију на Комуниколошком факултету у Бањалуци. Након тога је уписала и завршила магистарски студиј комуникологије на Универзитету у Бедфордширу у Великој Британији. Потом је радила као сарадник за маркетинг у Лондону. Затим је завршила докторски студиј из комуникологије на Универзитету у Тузли. На Комуниколошком колеџу у Бањалуци изводи предмете из уже научне области комуникологија. Ради као портпарол у Заводу за трансфузијску медицину РС.

Милан Мандић

Милан Мандић

Милан Мандић је завршио студиј комуникологије на Комуниколошком факултету у Бањалуци. На Универзитету у Бедфордширу у Великој Британији магистрирао је из области дизајна и интернетских технологија. Запослен је у предузећу Ланако као дизајнер образовних софтвера.

Ивана Корајлић

Ивана Корајлић

Ивана Корајлић је дипломирала комуникологију на Комуниколошком факултету у Бањалуци. Затим је магистрирала комуникологију на Универзитету у Западном Лондону у Великој Британији. Сада ради као менаџер за односе с јавношћу у организацији Transparency International БиХ.

Војислав Милановић

Војислав Милановић

Војислав Милановић је завршио студиј мултимедијалног дизајна на Комуниколошком колеџу у Бањалуци. Ради као мултимедијални дизајнер у предузећу Optix Digital Pictures у Дубаију у Уједињеним Арапским Емиратима.

Драгана Малић

Драгана Малић

Драгана Малић је завршила студиј комуникологије на Комуниколошком факултету у Бањалуци. Магистрирала је међународне економске односе на Универзитету у Сиднеју у Аустралији. Ради у Сиднеју у предузећу SLR Consulting као сарадница за кадровске послове.

Горан Миловановић

Горан Миловановић

Горан Миловановић је завршио студиј мултимедијалног дизајна на Комуниколошком колеџу у Бањалуци. Запослен је у предузећу Infomedia у Бечу као веб-дизајнер.