Autorska prava i uslovi korištenja sajta

O

vo je zvanični sajt Komunikološkog koledža u Banjaluci. Sva prava na sadržaj sajta ima Visoka škola Komunikološki koledž u Banjaluci Kapa Fi. Zabranjeno je kopiranje, snimanje, preštampavanje i korištenje dijela ili cjeline dizajna i sadržaja ovog sajta bez pismene dozvole Komunikološkog koledža u Banjaluci.

Korištenjem ovog sajta prihvatate da ćete poštovati zakone o zaštiti autorskih prava u Bosni i Hercegovini, kao i međunarodna pravila i konvencije o zaštiti autorskih prava. Sve informacije i materijali na ovom sajtu i drugim sajtovima Komunikološkog koledža u Banjaluci su isključivo za vašu ličnu upotebu. Zabranjena je komercijalna ili bilo kakva druga upotreba informacija i materijla sa sajtova Komunikološkog koledža u Banjaluci.

Koledž poštuje vašu privatnost i čuva podatke o posjetiocima sajta, ali posjetioci sajt koriste na vlastitu odgovornost. Samim korištenjem ovog sajta i drugih sajtova Koledža posjetioci prihvataju da Komunikološki koledž u Banjaluci ne snosi bilo kakvu zakonsku odgovornost za posljedice takvog korištenja.

Iako se staramo da sajt uvijek bude ažuran i podaci na njemu tačni i potpuni, sva obavještenja i podaci na ovom sajtu samo su informativnog karaktera. Komunikološki koledž u Banjaluci ne garantuje njihovu tačnost i ne snosi zakonsku odgovornost za njihovu upotrebu. Zvanična obavještenja i podaci mogu se dobiti u akademskoj službi Koledža.