Olakšice, popusti i stipendije

U skladu sa svojom obrazovnom misijom, putem različitih olakšica, popusta i stipendija, Koledž omogućava da studij bude dostupan svima koje zanimaju oblasti koje se izučavaju na našim studijskim programima.

  • Plaćanje školarine u ratama

Svi studenti mogu plaćati školarinu u pet semestralnih rata, odnosno u deset rata za školsku godinu bez dodatnih naknada. Zahtjev se podnosi u akademskoj službi u toku roka za upis na studij, gdje se mogu dobiti i ostale informacije o plaćanju školarine u ratama.

  • Podrška 100%

Studentima koji privremeno ostanu bez sredstava, naša podrška 100% omogućava da nastave i završe studij. U slučaju finansijskih poteškoća, zavisno od uslova koje ispunjavaju, studenti mogu odgoditi plaćanje školarine do 12 mjeseci, plaćati školarinu u manjim ratama, ili uzeti mirujući status. Za podnošenje zahtjeva i korištenje podrške 100% ne plaćaju se nikakve naknade i kamate.

Jedna rata godišnje školarine za studente koji ispunjavaju uslove za podršku 100% može da iznosi 235 ili 117,5 KM.

Podrška 100% svim studentima Komunikološkog koledža omogućava bezbrižniji studij.

Besplatan studij za sve odlične učenike

Svi maturanti koji su završili sva četiri razreda srednje škole odličnim uspjehom mogu besplatno upisati i pohađati prvu godinu redovnog studija na Koledžu. Pored toga, besplatan studij možete imati i do kraja školovanja ako nastavite biti odlični.

Na Komunikološkom koledžu u Banjaluci se zaista isplati biti odličan!